Skip Navigation Links
NJOFTIM

NJOFTIM

05/07/2020

Me pikëllim ju njoftojmë se pas një sëmundje të shkurtër në moshën 45 vjeçare u nda nga jeta ish-kolegu ynë Halit Gara.

Halit Gara ishte kryesues i parë i bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave të Kosovës. Nga ku, z.Gara tregoj përkushtim, angazhim, profesionalizëm, vizion e lidership në proceset e vështira, si: themelimi, konsolidimi, menaxhimi i sfidave për përafrim me mekanizmat ndërkombëtar dhe veçanërisht në anëtarësimin e ARH-së, në disa prej organizatave më të rëndësishme hekurudhore ndërkombëtare. Falë punës së përbashkët në krye me z.Gara, ARH ishte prijetare e përfaqësimet nga gjitha vendet fqinje. 
Ai ishte një burrë i fortë, solidar dhe shumë i respektuar prej të gjithëve. 
Ngushëllime të sinqerta familjes Gara, kolegëve e miqëve, punëtorëve të sektorit hekurudhor dhe gjithë të afërmve të tyre.

Recommend: