Skip Navigation Links

  Lajme

 • Vizitë në terren: Vendkalimet në nivel dhe stacio...
  Vizitë në terren: Vendkalimet në nivel dhe stacio...

  Më dt: 09.06.2021, Kryesuesi dhe Anëtar të Bordit të ARH, Drejtori i Përgjithshëm, Drejtori i Departamentit të Interoperabilitetit dhe Inspektori për Siguri, kanë zhvilluar vizitë në terren në vendka...

  më shumë
 • Vizitë pune në HANDIKOS
  Vizitë pune në HANDIKOS

  Me dt: 15.06.2021 Drejtori i Përgjithshëm i ARH-së, drejtori i departamentit për interoperabilitet dhe inspektori i sigurisë, kanë zhvilluar takim me Drejtorin e “Shoqatës së paraplegjikëve dhe paral...

  më shumë
 • FUSHATË VETËDIJËSUESE PËR TË DREJTAT E UDHËTARË...
  FUSHATË VETËDIJËSUESE PËR TË DREJTAT E UDHËTARË...

  Fillimi i Fushatës vetëdijësuese për të drejtat e udhëtarëve në transportin hekurudhor - 03 Maj 2021...

  më shumë
 • MIRATOHET RAPORTI VJETOR I AUTORITETIT RREGULLATI...
  MIRATOHET RAPORTI VJETOR I AUTORITETIT RREGULLATI...

  Kuvendi i Republikës së Kosovës në Seancen e mbajtuar me datë 16.10.2020 me shumicë votash ka miratuar raportin vjetor të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave për vitin 2019....

  më shumë
 • RAPORTI I AUDITIMIT
  RAPORTI I AUDITIMIT

  Publikohet raporti i auditimit për Autoritetin Rregullativ të Hekurudhave, edhe kësaj radhe pa asnjë të gjetur dhe asnjë rekomandim të dhënë....

  më shumë
 • NJOFTIM
  NJOFTIM

  Me pikëllim ju njoftojmë se pas një sëmundje të shkurtër në moshën 45 vjeçare u nda nga jeta ish-kolegu ynë Halit Gara....

  më shumë
 • NJOFTIM
  NJOFTIM

  Gjykata e Apelit e Republikës së Kosovës, me vendim APS.nr.07/2019 të datës 26/11/2019,  ka liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës zyrtare Drejtorin e Departamentit Ligjor/Licencim A.M....

  më shumë