Skip Navigation Links
Takimi në mes Zyrtarëve të ARH-ës dhe KFORI-t

Takimi në mes Zyrtarëve të ARH-ës dhe KFORI-t

04/07/2022

Më dt: 28.06.2022, Zv. Drejtori i Përgjithshëm dhe Drejtori i Departamentit të Sigurisë në Autoritetin Rregullativ të Hekurudhave-ARH, kanë zhvilluar një takim pune me përfaqësues nga KFORI (Italian), me qëllim të ndërlidhjes së bashkëpunimit në kontekstin e bashkëpunimit civilo-ushtarak.

Recommend: